Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редька Червона Зимова 2 г

Соковитий, хрусткий, ароматнаий м"якуш, відмінний, яскравий смак! Оригінальний високоврожайний средньоранній (60-80 днів) сорт китайскої редьки Лобо. Формує великі корнеплоды округлої форми, масою 200-300 г. Шкірка ніжна, червоного кольору, М"якуш білий, щільний, соковитий, хрусткий, ароматний. Для використання в їжу у літній період насіння висівають рано навесні, а для зимового зберігання - у першій декаді червня. Широко використовують у домашній кулінарії для приготування салатів, закусок, а також для дієтичного харчування при схудненні.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння редька Червона Зимова 2 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Кораген 1,2 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння бальзамін Сафарі суміш 0,01 г : 8,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію ( 16 MgO + 32 SO3) 500 г : 50,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редька Червона Зимова 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, замовити насіння чагарників та дерев, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.