Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редис Червона з білим кінчиком 20 г

Дуже популярний сорт з високою стійкістю до цвітіння та низьких температур! Середньоранній, дуже популярний урожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 25-28 днів. Коренеплоди округло-овальні, темно-червоні з білим кінчиком, масою 14-20 г. м'якуш білий, соковитий, щільний, слабо-гострий. Сорт стійкий до цвітіння, має відмінні смакові якості. Сходи витримують заморозки до – 3 C. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Використовують у свіжому вигляді.

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння редис Червона з білим кінчиком 20 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид Твікс 10 мл : 20,00 грн

Ціна на насіння мак Махровий Хмаринка суміш 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редис Червона з білим кінчиком 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння гарбуза та інших баштанних, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння.