Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редис Ровер F1 3 г

Один з ранніх гібридів редис з великими коренеплодами високої якості! Ранній, високопродуктивний гібрид для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Вегетаційний період – від 18 до 25 днів, залежно від умов вирощування. Коренеплід округлої форми, з тонкою шкіркою яскраво-червоного кольору, з блискучою поверхнею, великий, діаметром 4-5 см, не втрачає свого яскравого забарвлення після миття. Соковита і біла м'якоть має слабо-гострий смак без гіркоти, довгий час не втрачає пружність. Гібрид призначений для вирощування у ранньовесняний період, т.к. добре переносить нестачу освітлення. Висока стійкість до хворих. Використовують для отримання ранньої пучкової продукції. Не втрачає товарних та смакових якостей при збільшенні коренеплоду /Агропак/

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння редис Ровер F1 3 г : 34,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Світч 10 г : 85,00 грн

Ціна на насіння квамокліт Лопастий Іспанка 0,2 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редис Ровер F1 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.