Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редис Стеллар F1 2 г (200 нас)

Ранній, стійкий до нестачі освітлення, з відмінними смаковими якостями та високою врожайністю! Ранній, високоврожайний гібрид редису для вирощування в плівкових теплицях, тимчасових плівкових укриттях та відкритому грунті. Вегетаційний період 23-25 днів. Коренеплоди щільні, круглі, з інтенсивним червоним забарвленням зовні, білі всередині. Смакові якості відмінні. Рослина з невеликим прямостоячим листовим апаратом, що значно полегшує збирання врожаю. Гібрид стійкий до пожовтіння та витримує умови недостатнього освітлення. Насіння висівають із лютого до середини квітня. Збирання врожаю - до кінця квітня.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння редис Стеллар F1 2 г (200 нас) : 24,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на комбінований інсекто-фунгіцидний протруйник Селест Топ 20 мл : 90,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Гейхера Мікранта Пурпуровий Палац 20 нас : 15,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Борна Кислота 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редис Стеллар F1 2 г (200 нас) з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінна газонна трава для вас, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, мінеральні добрива за акційною ціною, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави.