Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редька 18 днів 3 г

Високий вихід товарної продукції та відмінні смакові якості! Популярний, високоврожайний ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 18-20 днів. Коренеплоди червоні, з білим кінчиком, подовжено-циліндричної форми. М'якуш щільний, соковитий, білий, слабо-гострий на смак. Сорт відносно стійкий до посухи, низьких температур, стрілкування. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Використовують у свіжому вигляді.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння редька 18 днів 3 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид-акарицид Вертимек 018 ЄС к.е. 10 мл : 57,00 грн

Ціна на насіння амарант Хвостатий Лісій Хвіст 0,3 г : 4,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для чорниці, лохини та інших ацидофільних рослин NPK (10.38.17) + мікроелементи 30 г : 17,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редька 18 днів 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити інсектициди та Києві, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, купити насіння капусти всіх видів, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.