Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редиска Жара 3 г

Один із самих популярних ранньостиглих сортів редиса з дружньою віддачею врожая, стійкістю до несприятливих умов вирощування та чудовим, полугострим смаком! Прекрасний ранньостиглий сорт (18-22 дня). Корнеплід червоно-малиновий, округлий, гладкий, масою 15-20 г. М"якуш білий, соковитий, щільний, слабогострого смаку. Стійкий до цвітушності, має відмінні смакові якості. Може витримувати зниження температури до - 3 градусів. Вирощують у відкритому грунті та під плівкою. Сорт відрізняється дружньою віддачею врожаю. Стійкий до несприятливих погодних умов.

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння редиска Жара 3 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Тівітус в.г. 2,5 г : 18,50 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Шовкова Троянда 10 нас : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редиска Жара 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, доставимо поштою насіння тютюну курильного, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, купити насіння овочів будь-яких видів.