Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння котівник Лимонний 0,1 г

Пряна культура з приємним, освіжаючим, лимонним ароматом! Рослина багаторічна, холодостійка, висотою 45-100 см, піднесена, з білими султаноподібними суцвіттями. Лист середнього розміру, трикутно-яйцеподібної форми, сизо-зелений, крупнозубчастий, слабозморшкуватий, з опушенням. Рекомендується для використання у свіжому та сушеному вигляді як приправа до м'ясних та рибних страв, добавки до чаю та для приготування соусів. Білі квіти зібрані в суцвіття. Маса однієї рослини 30-40 г. Аромат сильний, освіжаючий, лимонний. Котівник вирощують як через розсаду, так і прямим посівом у ґрунт. На розсаду висівають у середині березня-квітні, висадку розсади у відкритий ґрунт проводять у травні, червні. Посів насіння у відкритий ґрунт – з травня до жовтня (під зиму). У народній медицині з котовника готують відвари та настоянки. Прекрасний медонос.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння котівник Лимонний 0,1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Світч 10 г : 85,00 грн

Ціна на насіння астра Арлекін Рожева 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор зростання плодів (NPK 20.20.20) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння котівник Лимонний 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем.