Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Фенхель Овочевий Саммер Ерлі 0,5 г

Відмінна приправа до м'яса, риби та овочів! Ранній сорт овочевого фенхелю. На вигляд нагадує кріп, за смаком і ароматом ближче до анісу, але з більш солодкуватим, приємним ароматом і злегка гоструватим смаком, завдяки чому широко використовується в кулінарії. Коренеплід округлої форми, білого кольору, щільний, м'ясистий. Фенхель використовують як гарнір до м'яса та риби, у тушкованому та запеченому вигляді. Листя і верхню частину стовбура рослини використовують як приправу при консервуванні та приготуванні різноманітних соусів. Вважається, що фенхель сприяє відновленню життєвих сил та продовжує життя. Настої та чаї з фенхелю застосовують при кашлі, хворобах легень, а також як спазмолітичний засіб при кашлі та астмі.

Страна происхожденияI
Сортранний

Ціна на насіння пряні культури Фенхель Овочевий Саммер Ерлі 0,5 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид Фітоцид 15 мл + Прилипач 8 мл : 18,50 грн

Ціна на насіння бальзамін Сафарі суміш 0,01 г : 8,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Ліф 25 мл : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Фенхель Овочевий Саммер Ерлі 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння огірків та насіння моркви з доставкою, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, купити насіння картоплі та гарбуза, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.