Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Базилік Зелений Містер Барнс 10 г

Прекрасна пряно-ароматична культура з високими смаковими та цілющими властивостями! Рослина однорічна, сильногілляста, висотою 20-30 см, діаметром до 70 см. Листя велике, ланцето-овальної форми, зеленого кольору. Аромат сильний зі специфічним присмаком, зберігається у сухих рослинах. Стійкий до захворювань та посухи Використовують у свіжому та сушеному вигляді як приправу при консервуванні овочів приготуванні риби, М'яса. Містить велику кількість ефірних олій, корисних для людини.


Страна происхожденияNL

Ціна на насіння пряні культури Базилік Зелений Містер Барнс 10 г : 60,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Магнікур Стар (Флінт Стар) 5 мл : 54,00 грн

Ціна на насіння іпомея Триколірна суміш 1 г : 5,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Базилік Зелений Містер Барнс 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, доставимо поштою насіння тютюну курильного, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.