Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Базилік Зелений 0,5 г

Прекрасна пряно-ароматична культура з високими смаковими та цілющими властивостями! Однорічна теплолюбна рослина. Кущ компактний, листя велике, інтенсивно-зеленого забарвлення, яйцеподібної форми із загостреним кінчиком. Сіють у ґрунт  навесні після проходження загрози заморозків. Для отримання раннього врожаю вирощують розсадою. Має цілющі властивості, використовують при лікуванні органів травлення та сечовивідних шляхів. Споживають у свіжому та сушеному вигляді як пряно-смакова добавка до різних кулінарних страв, а також для ароматизації при засолюванні та консервації овочів. Норма висіву 0,3 м на 1 кв.м.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння пряні культури Базилік Зелений 0,5 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид Фітоверм 2 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Геліопсис Багаторічний 0,5 г : 12,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Ліф 25 мл : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Базилік Зелений 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, купити насіння овочів будь-яких видів.