Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Коріандр (Кінза) Янтар 4 г

Чудова пряна приправа до різноманітних страв домашньої кулінарії! Однорічна трав"яниста рослина, заввишки до 70 см. Вегетаційний період складає 30-40 днів від сходів до збору врожаю. Кущ розгалужений. Для отримання свіжої зелені насіння висівають в декілька етапів, з інтервалом 15-20 днів, з ранньої весни до пізньої осені. Використовують у свіжому вигляді листя, молоді пагони і насіння в якості спеції у салатах, а також як приправа до м"ясних та овочевих страв. Застосовуння зелені  - для ароматизації супів, смаженого м"яса, риби, салатів. Насіння коріандру використовують в кулінарії, при засолюванні і маринуванні. Смак гостропряний. Цінний медонос.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння пряні культури Коріандр (Кінза) Янтар 4 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Прованто Вернал (Каліпсо) 2 мл : 30,00 грн

Ціна на насіння кермек Блакитна Північ 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на Акція! мінеральні добрива Водорозчинне добрива Скоттс Еверіс для орхідей NPK (20.10.20) + MgO 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Коріандр (Кінза) Янтар 4 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, допоможемо купити інсектициди та Києві, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб.