Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Крес-салат Афродіта 2 г

Високий вміст вітамінів, мінеральних солей та мікроелементів! Однорічна скоростигла (15-20 днів) пряно-смакова рослина. Листя ажурні, світло-зелені, зібрані в розлогу розетку. Відрізняється високим вмістом солей калію, йоду, вітамінів групи В, С, каротину, рутина, ін. Використовують листя і молоді пагони для салатів, бутербродів, приправ, гарнірів до різних страв. Є прекрасним профілактичним засобом проти онкозахворювань і авітамінозу. Вирощується цілий рік, в осінньо-зимовий період можна вирощувати у вазонах на підвіконні.

Сортранний

Ціна на насіння пряні культури Крес-салат Афродіта 2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Фитал р.к. + стимулятор росту 20 мл : 45,00 грн

Ціна на насіння люпин Багаторічний Синій 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Крес-салат Афродіта 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, високоякісні насіння баклажану зі знижкою.