Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Лаванда Широколиста Французька Пурпурово-Рожева 0,1 г

Пряно-ароматична рослина з красивими ароматними квітками, яку вирористовують у ладшафтному дизайні, кулінарії та народній медицині! Багаторічна декоративна культура з неймовірними квітами та витонченим ароматом. Багаточисельні паростки формують щільний і компактний кущик від пірамідальної до кулястої форми, висотою до 60 см. Значну частину висоти рослини становить колос на квітконосі. Квіти дуже ароматні, з ніжними пелюстками рожево-пурпурового кольору. Росте на захищених сонячних місцях. Вирощують посівом насіння у відкритий ґрунт під зиму або навесні. Рослина потребує укриття на зиму. Перед весняним посівом насіння стратифікують. Квіти лаванди використовують в букетах, наповнюють подушечки для сну, в кулінарії та для ароматизації страв. Препарати, розроблені із квіток лаванди, мають антисентичні та спазмолітичні властивості.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння пряні культури Лаванда Широколиста Французька Пурпурово-Рожева 0,1 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Проклейм 4 г : 30,00 грн

Ціна на насіння кобея Кафкдральні Дзвони 0,3 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Лаванда Широколиста Французька Пурпурово-Рожева 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, ефективний садовий вар для вас, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка.