Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння пряні культури Зіра Кмінова 0,5 г

Одна із найбільш популярних у східній кухні пряних культур! Зіра - популярна пряно-ароматична культура, яка за зовнішнім виглядом нагадує кмін. Зіра - це одна із перлин східних пряностей. Молоді листочки зіри використовують для приготування салатів, холодних закусок, супів. Насіння цієї рослини має дуже яскравий аромат, його використовують при приготування сирів, ковбас, страв із м"яса та овочів, а також при випіканні хлібобулочних виробів. Зіра полегшує та прискорює травлення жирної та важкої їж у шлункуі, має дивовижну спроможність виводити із організму шлаки. Дворічна трав’яниста рослина, але найчастіше вирощують її як однорічник. Агротехніка вирощування нічим не відрізняється від інших пряно-смакових рослин. У відкритий ґрунт насіння можна висівати на початку травня з міжряддями 45 см. Глибина загортання насіння – 2-3 см. Сходи з’являються на 12-14 день. Насіння збирають в серпні – на початку вересня. Використовують для різних страв та ароматного чаю.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння пряні культури Зіра Кмінова 0,5 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на протруйник Максим 025 FS т.к.с. 10 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння вербена Гібридна Люцифер Ред 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Калію (Калій сірчанокислий) 0,5 кг : 85,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Зіра Кмінова 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, відмінна газонна трава для вас, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, купити насіння картоплі та гарбуза, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем.