Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Гірчиця Салатна Мізуна Зелена (Японська Капуста) 1 г

Чудова вітамінна і дуже корисна зелень! Мізуна зелена - японський скоростиглий сорт гірчічного салату, належить до сімейства Капустяні. Качан не утворює, а урожай віддає у вигляді пишної розетки зеленого листя, за формою, схожими на руколу, яка може досягати висоти 40-50 см. Характеризується скоростиглістю, високою врожайністю і непримхливістю. Цей сорт по смаковим якостям нагадує руколу і може служити її прекрасним замінником в салатних сумішах. Гірчицю салатну використовують у свіжому вигляді в салатах, а також в якості декору до м"ясних та страв із бобових культур. Містить комплекс вітімінів та мікроелементів, велику кількість йоду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння пряні культури Гірчиця Салатна Мізуна Зелена (Японська Капуста) 1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Полуниці та Суниці 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння дурман (датура) Махровий Фіолетовий 0,5 г : 22,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для орхідей (NPK 6.3.8 + CaO+MgO) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Гірчиця Салатна Мізуна Зелена (Японська Капуста) 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, відмінна газонна трава для вас, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.