Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Гірчиця Салатна Мізуна Червона (Японська Капуста) 1 г

Дуже корисна, вітамінна культура з пікантним смаком і ароматом! Мізуна червона - японський скоростиглий (25 днів) сорт гірчичного салату (капусти) з червонястим різьбленим листям. Смак пікантний, з легким ароматом свіжомеленого перцю. Неймовірно корисна своїми вітамінами і мінералами. Використовують в біологічній і технічній стиглості. При цьому молоде листя ніжне і м"яке, а більші листочки мають гострий, пікантний і гуркуватий смак з солодким відтінком. Використовують в свіжому вигляді у салатних сумішах. Містить комплекс вітамінів і мікроелементів, підвищений вміст йоду. Незамінний продукт для бажаючих схуднути.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння пряні культури Гірчиця Салатна Мізуна Червона (Японська Капуста) 1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид МікоХелп 20 г : 36,00 грн

Ціна на насіння настурція День і Ніч суміш 1 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Гірчиця Салатна Мізуна Червона (Японська Капуста) 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити протруйники у Києві, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб.