Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Рукола Триція 0,3 г

Новий, ранньостиглий сорт для всесезонного вирощування! Новий швидкозростаючий сорт руколи, який формує підняту розетку листя. Великий розмір листя та висока вирівняність рослин виділяють цей сорт серед інших. Характеризується польовою стійкістю до переносопорозу. Рекомендований для вирощування протягом усього сезону у відкритому ґрунті. Використовують для приготування салатів, як гарнір до м'ясних та рибних страв. Містить комплекс вітамінів та мікроелементів, а також ефірні олії та мінеральні солі.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння пряні культури Рукола Триція 0,3 г : 9,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Скай 2 г : 16,50 грн

Ціна на насіння сальвія Блискуча Алегро 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Рукола Триція 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., найкраща на насіння зелені ціна в Україні, купити насіння картоплі та гарбуза, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні.