Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Фенхель Флоренція 0,5 г

Корисна, вітамінна, дуже ароматна пряно-смакова культура, сприяє підвищенню імменітету! Однорічна трав'яниста рослина, висотою 55-60 см, зовні схожа на кріп. Смак солодкуватий, нагадує смак анісу та селери, по запаху - естрагон та м'яту. Стебло прямостояче, високоросле, яскраво-зеленого кольору, сильно гіллясте. Листя велике, перисто-розсічене. Корінь білий, щільний, із невеликими порожнечами. Вся рослина має своєрідний пряний аромат. Листя і стебла використовують у свіжому та сушеному вигляді як пряно-смакову приправу, а з кореня фенхелю готують другі страви та закуски. Фенхель - дуже корисна вітамінна культура, при вживанні в їжу якої відновлюються життєві сили організму, підвищується імунітет і оздоровлюється весь організм в цілому. Хорошу дію надає фенхелевий чай при застуді, хворобах легень і як спазмалітичний засіб при кашлюку та астмі.

Страна происхожденияNL
Сортсредний

Ціна на насіння пряні культури Фенхель Флоренція 0,5 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Осотін 2 г : 26,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Краллен Шиншилла 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на Акція! мінеральні добрива Водорозчинне добрива Скоттс Еверіс для орхідей NPK (20.10.20) + MgO 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Фенхель Флоренція 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні.