Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури базилік Російський Богатир суміш 0,3 г

Чудова суміш сортів з дуже великим листям! Суміш середньоранніх сортів (від сходів до технічної стиглості 60-65 днів) фіолетового і зеленого базиліка з дуже великим широким листям. Завдяки високому вмісту ефірних олій рослини має густий, насичений аромат і смак з легкими нотками гвоздики. Надасть пікантності салатам та супам, гармонійно доповнить страви з риби та м'яса,  чудово поєднується з часниковим соусом. Сорти утворюють акуратні кущики висотою 30-60 см. Суміш підходить для горщикової культури, дуже привабливо виглядає в кухонному інтер'єрі. Вирощують розсадним способом або прямим посівом у відкритий ґрунт. Посів на розсаду виробляють наприкінці березня. на початку квітня. Посів у ґрунт у травні або на початку червня. Висадка розсади в ґрунт – початок червня. Схема посадки 30x30 см. Віддає перевагу добре структурованим, багатим на гумус грунту. Потребує регулярних поливів.

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на насіння пряні культури базилік Російський Богатир суміш 0,3 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-аккаріцид БІ-58 (2 амп. по 5мл) 10 мл : 16,00 грн

Ціна на насіння кермек Виїмчастий QIS суміш 0,2 г : 8,50 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Нутріфлекс-F для кімнатних рослин NPK (18.06.19) + мікроелементи 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури базилік Російський Богатир суміш 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, купити насіння капусти всіх видів, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, купити насіння картоплі та гарбуза, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем.