Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петрушка Листова Італійський Гігант 10 г

Чудовий, високоврожайний сорт з насиченим пряним ароматом! Ранньостиглий сорт петрушки з великим, гладким листям. Для сорту характерні сильна енергія росту, великі розміри листя, приємний аромат, блискучий, насичено-зелений колір листя, який зберігається на протязі усього періоду росту. Листя не жовтіє, дуже швидко відростає після зрізування, який можна проводити мінімум тричі за один сезон, при цьому розмір листя залишається великим. Призначений для використання у свіжому вигляді, заморожування та переробки.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння петрушка Листова Італійський Гігант 10 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Хлорокись Міді 40 г : 15,00 грн

Ціна на насіння клеома Веселий Водограй суміш 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Уніврсальне водорозчинне добрива Кеміра Люкс NPK(14:11,4:25)+ мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петрушка Листова Італійський Гігант 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, якісні насіння селери та редьки, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.