Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Бівень 0,25 г

Великий, врожайний, ранній, з приємним яблучним ароматом та солодким смаком! Великоплідний урожайний, ранньостиглий сорт. Утворює дуже привабливий кущ, висотою 50-70 см, з дуже великими важкими плодами, довжиною до 20-25 см, масою близько 200-300 г. Товщина стінки до 7-8 мм. Плоди яскраво-червоного кольору, дуже соковиті, солодкі, з приємним яблучним ароматом. У відкритому грунті на одній рослині формується до 10-12 плодів. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді, у домашній кулінарії і консервації.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння перець Солодкий Бівень 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Прилипач Тандем 10 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння незабудка Садова Рожеве Небо 0,1 г : 4,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для розсади овочів та квітів (NPK 20.13.13 + Mgo) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Бівень 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас можна купити протруйники у Києві, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, доставимо поштою насіння тютюну курильного, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.