Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Гострий Декоративний Маленьке Диво 0,2 г

Чудова прикраса підвіконня та відмінна приправа до Ваших кулінарних шедеврів! Ранньостиглий (85-93 дні), декоративний перець, рекомендується для вазонів, вирощування на балконі. Кущі букетного типу, заввишки 50 см, при хорошому догляді  - до 70-80 см, формують куполоподібну крону. Плодоносіння рясне, плоди соковиті, пекучого, гострого смаку, спрямовані вгору. У міру дозрівання перчинки змінюють забарвлення від зеленого, фіолетового, жовтого, помаранчового, до вишнево-червоного. Добре переносить пересадку із земляною грудкою, що продовжує плодоносіння до Нового року. Рекомендується для використання при консервуванні та в якості приправи до різноманітних страв домашньої кулінарії.

Сортранний

Ціна на насіння перець Гострий Декоративний Маленьке Диво 0,2 г : 8,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин 10 г : 20,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Ультра Блю Стар 5 нас : 20,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Гострий Декоративний Маленьке Диво 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою.