Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Франциус 0,25 г

Ультраранній високоврожайний, рясне та тривале плодоношення!  Рослина середньоросла, штамбова, висотою 50-60 см. Плоди конусоподібні, масою 100-150 г, дружньо зріючі, з соковитими стінками, товщиною 4-5 мм, ніжні, надзвичайно смачні, темно-вишневі в біологічній стиглості. Товарні якості відмінні. Характеризується дружнім дозріванням. Добре зберігається і транспортується. Для вирощування в закритому і відкритому грунті.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння перець Солодкий Франциус 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид Твікс 10 мл : 20,00 грн

Ціна на насіння айстра Високоросла Харц Хаген 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Франциус 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.