Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Судар 0,25 г

Неперевершений за якістю і ринкової ефективності ранньостиглий великоплідний сорт! Рослина потужна, добре облистяна, висотою 50-60 см. Плоди широко-конусоподібні, великі, масою 250-300 г, товстостінні 7-9 мм, з соковитим, ароматним, солодким м"якушем. У міру дозрівання забарвлення переходить від зеленого до темно-вишневого. Врожайність стабільно висока. Стійкий до недостатньої освітленості, холодостійкий.

Сортранний

Ціна на насіння перець Солодкий Судар 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Світч 10 г : 85,00 грн

Ціна на насіння інші квіти канна Індійська Крупноквіткова 5 нас : 12,50 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Судар 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.