Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Анастасія 0,25 г

Королева вітамінних грядок - стійкість до посухи та зниженим температурам, чудові смакові якості та висока врожайність! Посухо- і холодостійкий, пластичний сорт. Цінується за прекрасні смакові якості, високу врожайність: з кожного куща отримують по 2-3 кг великих, інтенсивно червоних, товстостінних плодів. Сорт відрізняється здатністю тривалий час зберігати плоди після збирання, стійкістю до вірусу тютюнової мозаїки, здатністю плодоутворення при несприятливих умовах.

Сортсредний

Ціна на насіння перець Солодкий Анастасія 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-аккаріцид БІ-58 (2 амп. по 5мл) 10 мл : 16,00 грн

Ціна на насіння незабудка Альпійська Небесна Ластівка 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для чорниці, лохини та інших ацидофільних рослин NPK (10.38.17) + мікроелементи 30 г : 17,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Анастасія 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, якісні насіння селери та редьки, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.