Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Гострий Піноккіо F1 8 нас

Новинка сезону - тривалий період плодоношення, висока продуктивність, універсальне використання! Гібрид середньостиглого гострого перцю Кайєнського типу. Плоди вагою 50-60 г та довжиною 30-40 см, при дозріванні змінюють колір від зеленого до яскраво-червоного. Перець дуже гострий на стадії повної технічної стиглості. Рослина потужна, ідеально підходить для вирощування у відкритому ґрунті, у тому числі завдяки стійкості до вірусу TSW. Плоди з тонкими стінками швидко сохнуть, ідеально підходять для приготування меленої гострої приправи. Широко використовують у домашній кулінарії при приготуванні різноманітних страв.

Страна происхожденияI
Сортсредний

Ціна на насіння перець Гострий Піноккіо F1 8 нас : 28,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид з акарицидною дією Актоверм 35 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння кермек Татарський Багаторічний 0,1 г : 16,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем для Лохини та Чорниці NPK (20.20.20)+MIX 25 г : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Гострий Піноккіо F1 8 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі насіння салату для вас, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у нас можна купити протруйники у Києві, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною.