Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Голден Імператор F1 8 нас

Новинка сезону - високопродуктивний, стійкий до стресів, з відмінними смаковими якостями! Надійний гібрид середньостиглого солодкого перцю для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Плоди однорідні, вирівняні, товстостінні, середнім розміром 8-12 см Х 14 см. Колір плодів у технічній стиглості – темно-зелений, у біологічній – яскраво-жовтий. Смакові якості високі. Рослина олбладає відмінним листовим покриттям, що надійно захищає плоди від сонячних опіків. Характеризується високою стійкістю до хвороб. Універсальне використання.

Страна происхожденияI
Сортсредний

Ціна на насіння перець Солодкий Голден Імператор F1 8 нас : 31,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Антихрущ 150 мл : 205,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Багатоквіткова Марика 10 нас : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Голден Імператор F1 8 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки.