Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Гострий Хабанеро суміш 5 нас

Найгостріший у світі перець з вишуканим смаком тропічних фруктів! У всьому світі не знайдеться овочів, гостріших за перце Хабанеро. Рослина тепло- та світлолюбна, підходить для вирощування в теплицях, на балконах та у відкритому грунті. На одній рослині формується до 90 прим. плодів. Плоди неправильної форм, маленькі, довжиною 3-4 см, шириною до 2 см, розташовані на довгій плодоніжці. Стінки у плодів тонкі. У технічній стиглості колір плодів зелений, у біологічній – червоний, помаранчевий, рожевий та білий. Сорт відноситься до групи найбільш пекучих перців, в яких найгостріша частина - це насіння. Плоди використовують як приправу, а також при консервуванні. У плодах міститься багато вітамінів, залізо та кальцій /Сидера/

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння перець Гострий Хабанеро суміш 5 нас : 26,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунго-акарицид Скутер 40 г : 30,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Ліліпут Рожева 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Калійно-Магнієве Калімаг K2OMg (40:4,6) 1 кг : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Гострий Хабанеро суміш 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, купити насіння капусти всіх видів.