Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Малинове Сердце 0,25 г

Унікальний, товстостінний (до 15 см!) сорт з незвичайною формою плодів та неперевершеними смаковими якостями! Чудовий авторський сорт середнього терміну дозрівання  - 120-125 днів. Кущ міцний, потужний, щільний, висотою 70-80 см. Формує великі плоди незвичайної форми у вигляді серця, масою 200-300 г, від зеленого до рубіново-червоного кольору, м"ясисті, з дуже товстою стінкою - до 10-15 см! Використовується для свіжих салатів, лечо, асорті, фарширування, консервації та заморожування.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння перець Солодкий Малинове Сердце 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Полуниці та Суниці 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння петуня Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродіта Біла 10 нас : 14,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для фікусів (NPK 23.10.16) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Малинове Сердце 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, купити насіння капусти всіх видів, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.