Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Вероніка 0,25 г

Дуже соковиті товстостінні плоди нікого не залишать байдужими! Високоврожайний середньостиглий (120-130 днів) сорт для вирощування у відкритому грунті та плівкових теплицях. Кущ штамбовий, висотою 60-70 см. Плоди дуже красиві, округло-конусоподібні, великі, масою 300-400 г , довжиною 12-15 см, вишнево-червоні, з товщиною стінки 8-9 мм, ароматні, м"ясисті, дуже смачні. Сорт універсального призначення - для використання у свіжому вигляді, переробки, консервування та зоморожування. Містить каротин(вітамін А), а також вітаміни С, Е, Р, РР та комплекс вітамінів групи В.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння перець Солодкий Вероніка 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Тівітус в.г. 2,5 г : 18,50 грн

Ціна на насіння космея Махрова суміш 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - Старт для розсади + біологічний стимулятор кореневої системи NPK (11.40.11) з мікроелементами 25 г : 16,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Вероніка 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі.