Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Білозерка 0,3 г

Дуже популярний, високоврожайний, стійкий до хвороб та перепадів температур, з відмінними смаковими якостями! Високоврожайний середньоранній сорт солодкого перцю. Вегетаційний період 115-120 днів від сходів до технічної стиглості. Плоди конусовидної форми, вагою 125-150 г з товщиною степки 5-6 см. У технічній стиглості – зелено-білого кольору, у біологічній – жовто-білого. Цінується за високі смакові якості та дружне дозрівання плодів. Сорт стійкий до хвороб та перепадів температур. Універсальне використання. Рекомендується для вирощування у відкритому та закритому ґрунті.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння перець Солодкий Білозерка 0,3 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Прилипач Тандем 10 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння льон Великоквитковий Рубрум 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Білозерка 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити та купити насіння глоксинії у Києві, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, відмінна газонна трава для вас, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, тут просто купити насіння амаранту в Харкові.