Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Гострий Халапеньо 0,2 г

Дуже популярний мексиканський сорт гострого перцю, який надасть Вашим стравам неперевершений смак та аромат! Мексиканський сорт гострого пікантного перцю чилі, який надасть чудовий смак та аромат м"ясним та овочевим стравам, сирам та різноманітним запіканкам. Цінується за незвичні відчуття при використанні у їжу - від теплого до гарячого. Ранній (80-85 днів), суперврожайний. Формує ошатний кущ, висотою до 1 м з 25-35 конусовидними глянцевими зеленими плодами, масою до 50 г, довжиною 5-9 см, які при дозріванні набувають червоний колір. Використовують в якості приправи до різноманітних страв домашньої кулінарії.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння перець Гострий Халапеньо 0,2 г : 8,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Огірків 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння люпин Багаторічний Синій 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Гострий Халапеньо 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, ефективний садовий вар для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., насіння огірків та насіння моркви з доставкою, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, високоякісні насіння баклажану зі знижкою.