Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Гострий Угорський Жовтий 0,2 г

Ранньостиглий, стійкий до знижених температур, з яскраво-жовтим забарвленням плодів! Один з найбільш холодстійких, ранньостиглих сортів гострого перцю. Ранньостиглий (85-90 днів) сорт гострого перцю для відкритого грунту і плівкових теплиць, а також для вирощування у домашніх умовах. Рослина компактна, висотою 40-45 см. Плоди подовжено-конічної форми, гладкі, глянцеві, дуже красиві, масою 40-60 г,  жовті, при дозріванні і сушінні червоніють, з гострим смаком і пряним ароматом, товщина стінки до 4 мм. Смак гострий. Використовують у домашній кулінарії в якості приправи до різноманітних страв та при консервуванні. Дуже популярний в Угорщині та на Закарпатті.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння перець Гострий Угорський Жовтий 0,2 г : 8,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Полуниці та Суниці 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння настурція Велика Махрова Суміш Везувій 2 г : 13,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Уніврсальне водорозчинне добрива Кеміра Люкс NPK(14:11,4:25)+ мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Гострий Угорський Жовтий 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння гарбуза та інших баштанних, замовити насіння чагарників та дерев, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.