Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Колобок 0,3 г

Один із найкращих сортів перцю для фарширування та консервування! Ранньостиглий, високопродуктивний сорт для відкритого ґрунту та плівкових теплиць. Період від сходу до технічної стиглості 140-155 днів. Кущ напівштамбовий, з компактним розташуванням плодів, висотою 40-50 см. Плоди округлі, гладкі, з товщиною стінок 8-9 мм, 3-4-х камерні, вагою 100-150 г, соковиті, ніжні, надзвичайно смачні. Забарвлення плодів у біологічній стиглості – темно-червоне. Сорт стійкий до хвороб. Товарні якості відмінні, добре зберігається та транспортується. Один з найкращих сортів для фарширування та консервування та заморожування.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння перець Солодкий Колобок 0,3 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Осотін 2 г : 26,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Схізантус Гібридний Фіджі суміш 0,25 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Колобок 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння зелені ціна в Україні, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, найкращі насіння салату для вас, купити насіння капусти всіх видів, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, купити насіння картоплі та гарбуза, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.