Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Каприкорн F1 10 нас

Ранній, стресостійкий, високоврожайний, з високими товарними та смаковими якостями! Ранньостиглий (32-35 днів) самозапильний гібрид огірка з високою ранньою врожайністю. Залежно від освітленості та умов вирощування у вузлі формується до 4 зав'язей. Плід - 12-14 см, 120-140 г, насиченого зеленого кольору, довго зберігає свої якості після збору. Навіть при помилках у технології не відбувається суттєвих втрат у врожайності. Головна особливість — гібрид зберігає колір і якість плоду в екстремальних умовах літа /Садиба Центр/

Страна происхожденияTU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Каприкорн F1 10 нас : 39,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Кораген 1,2 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Тріумф суміш 20 нас : 18,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Royal Mix для фіалок (NPK 3.11.38)+ мікроелементи 20 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Каприкорн F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, допоможемо купити інсектициди та Києві, доставимо поштою насіння тютюну курильного, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.