Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Мірабелл F1 100 нас

Гібрид корнішонного типу з ранньою та дружною віддачею врожаю! Дуже ранній партенокарпічний гібрид огірка-корнішону з визначною загальною врожайністю. При достатньому харчуванні формує по 6-7 плодів у кожному вузлі. Плоди без гіркоти, дозрівають дуже рано та дружно. Співвідношення довжини плода до його товщини: 3,25. Рекомендований для вирощування у скляних та плівкових теплицях, а також у відкритому ґрунті вертикальним та горизонтальним способами. Використовують для споживання у свіжому вигляді та переробки.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Мірабелл F1 100 нас : 245,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Пермаклін (Зенкор) Ліквід 20 мл : 97,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Долихос Фіолетові Гірлянди 4 нас : 34,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин Рівал 20 мл : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Мірабелл F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, купити насіння суниці та гарбуза, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, мінеральні добрива за акційною ціною, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, замовити насіння чагарників та дерев.