Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Стрілка F1 10 нас

Чудові смакові якості, підвищена стійкість до хвороб, відмінні властивості солодощів! Білоплідний, ранньостиглий партенокарпічний гібрид жіночого типу цвітіння. Характеризується ранньостиглістю, плодами корнішонного типу та формуванням від 2-х до 5-ти зав'язей в одному вузлі. Основні зав'язі утворюються на бічних пагонах. Плоди біло-фісташкового кольору, довжиною 9,5-12 см, діаметром 3-3,5 см, соковиті, хрусткі, ніжні. Смакові якості свіжих та солоних плодів дуже високі. Гібрид стійкий до оливкової плямистості, вірусу звичайної огіркової мозаїки, борошнистої роси, толерантний до хибної борошнистої роси. Щільність посадки в теплицях 2,5 рослин на 1 кв.м, у відкритому грунті - 3-4 рослин на 1 кв.м.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Стрілка F1 10 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Грінфорт ПМ 500 к.с. 100 мл : 120,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Тимьян Повзучий Фіолетовий 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Стрілка F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, купити насіння капусти всіх видів, купити насіння овочів будь-яких видів, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості.