Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Домовой F1 10 нас

Високі смакові та засолювальні властивості, комплексна стійкість до хвороб та висока врожайність! Швидкостиглий, високопродуктивний, партенокарпічний гібрид, що не потребує запилення, з букетним формуванням плодів. Рекомендується для вирощування в плівкових теплицях та відкритому ґрунті. Рослина середньоросла, з 2-5 зав'язями у вузлі. Корнішони зеленого кольору, часто горбкуваті, білошипі, довжиною до 11-13 см, генетично не мають гіркоти. Смакові якості плодів високі - вони мають сильний, приємний аромат, хрусткі, соковиті і ніжні на смак. Використовують для споживання у свіжому вигляді, а також для засолювання та маринування. Гібрид має комплексну стійкість до хвороб.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Домовой F1 10 нас : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Рідоміл Голд 68% 25 г : 43,00 грн

Ціна на насіння цинія Супер Йога Лососева 0,5 г : 7,50 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та подолання стресових факторів Мегафол 25 г : 33,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Домовой F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння гарбуза та інших баштанних, купити насіння овочів будь-яких видів, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, ефективний садовий вар для вас, у нас можна купити протруйники у Києві, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.