Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Седрік F1 100 нас

Ультрашвидкостиглий, високопродуктивний, корнішонного типу, не переростає і не гірчить! Дуже ранній партенокарпічний гібрид корнішонного типу. Рослина сильна, з добре розвиненою кореневою системою та короткими пасинками. Формує по 3-4 плоди у вузлі, довжиною 12-14 см. Плоди привабливого темно-зеленого забарвлення, великогорбчасті, щільні, добре транспортуються, при переростанні не стають бочкоподібними. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті, плівкових та скляних теплицях у 1 та 2 обороті.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Седрік F1 100 нас : 165,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Топсін-М 10 г : 20,00 грн

Ціна на насіння Акроклінум Діамантова Троянда 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Фит 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Седрік F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.