Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Надія F1 20 нас

Стійкість до хвороб, ранній урожай, гарні смакові якості! Новий, суперранній гібрид із переважно жіночим типом цвітіння. Плоди однорідні, циліндричної форми, зеленого кольору, із шипами. Гібрид відрізняється хорошими смаковими якостями плодів, які мають прекрасну консистенцію, без гіркоти. Призначений для споживання у свіжому вигляді та переробки. Характеризується стійкістю до захворювань огірків.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Надія F1 20 нас : 28,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Хвої та Газону 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння сальвія Блискуча Вогонь Прометея 0,2 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Надія F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., купити насіння суниці та гарбуза, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, купити насіння капусти всіх видів, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем.