Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Надія F1 20 нас

Найновіший, суперранній гібрид із переважно жіночим типом цвітіння. Плоди однорідні, циліндричної форми, зеленого кольору, із шипами. Гібрид відрізняється хорошими смаковими якостями плодів, які мають прекрасну консистенцію, без гіркоти. Призначений для споживання у свіжому вигляді та переробки. Характеризується стійкістю до захворювань огірків.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Надія F1 20 нас : 33,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 40 мл : 28,00 грн

Ціна на насіння фіалка Гібридна Кассіс 0,05 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для туй та хвойних рослин Брексіл Комбі (Валагро, Італія) 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Надія F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною.