Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Амур F1 50 нас

Один з найкращих - ідеальний для отримання пікулів, ранній, високоврожайний, з відмінними смаковими та товарними властивостями! Ранній, партенокарпічний гібрид, вступає в плодоношення на 55 день від сходів. Рослина дуже потужна, плоди красивого, темно-зеленого забарвлення та гарної консистенції, без гіркоти. При достатньому харчуванні формує по 6-7 плодів у вузлі. Призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Має високу толерантність до стресів. Використовують для споживання у свіжому вигляді, переробки та особливо для засолювання.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Амур F1 50 нас : 160,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Медян Екстра 20 мл : 25,00 грн

Ціна на насіння іпомея Блакитна 1г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Амур F1 50 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо поштою насіння тютюну курильного, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, ефективний садовий вар для вас, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, купити насіння капусти всіх видів, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.