Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Спарта F1 20 нас

Багато урожаю протягом усього сезону, соковиті, хрусткі плоди! Надранній бджолозапильний гібрид жіночого типу цвітіння з дуже високою стабільною врожайністю. Плоди однорідні, світло-зелені, білошипі, довжиною 6-12 см, циліндричні, відношення довжина/діаметр = 3/1. Відрізняється високими смаковими якостями: плоди соковиті, м'які, хрусткі з ніжною шкіркою. Дає рясний урожай протягом усієї вегетації. Чудовий гібрид для вирощування пікулів. Характерні особливості сорту: ранній та високий урожай, світло-зелені плоди, ніжні смакові якості.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Спарта F1 20 нас : 34,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектоакарицид Прованто Майт (Енвідор) 5 мл : 40,00 грн

Ціна на насіння незабудка Альпійська Вікторія Роуз 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Спарта F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас можна купити протруйники у Києві, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові.