Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Сатина F1 10 нас

Хрумка м'якоть, ніжна шкірка, відмінна транспортабельність та   висока врожайність! Новий партенокарпічний гібрид для відкритого ґрунту. Завдяки ранньостиглості, генеративному типу розвитку рослини дозволяє досягати найвищих результатів урожайності. Листя невелике, що забезпечує відкритий тип рослини та значно полегшує збирання врожаю. Плоди зелені, довжина/діаметр = 3/1 Хрумка м'якоть і ніжна шкірка, при цьому плоди зберігають транспортабельність. Універсального призначення, ідеально підходить для засолювання. Хороші результати показує також у плівкових теплицях як у першому, так і в другому оборотах. На відміну від Афіни F1 менш вимогливий до агротехніки. Відносно стійкий до пероноспорозу, стійкий до борошнистої роси, кладоспоріозу. Потужна високопродуктивна рослина.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Сатина F1 10 нас : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 10 г : 13,50 грн

Ціна на насіння нагідки Хризантемомовидні Радіо 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Сатина F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння огірків та насіння моркви з доставкою, замовити насіння чагарників та дерев, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас.