Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірки Хлоп"ятки з Грядки F1 0,4 г

Гарантовано високий врожай товарних та смачних корнішонів! Ранньостиглий посухостійкий бджолозапильний високоврожайний гібрид, дає гарантований урожай, як у відкритому грунті, так і в плівковій теплиці. Чудово поєднує скоростиглість, дружне і рясне плодоношення, стійкість до основних захворювань. Корнішони завдовжки 9-10 см, горбкуваті, без гіркоти, міцні і хрусткі, дуже ароматні. Гарні в соліннях, ідеально підходять для консервування, а малосольні огірки поза всякою конкуренцією. Врожай збирають через день.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірки Хлоп"ятки з Грядки F1 0,4 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Протруйник Тірана 15 мл : 55,00 грн

Ціна на насіння астра Дрегон суміш 0,2 г : 17,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для чорниці, лохини та інших ацидофільних рослин NPK (10.38.17) + мікроелементи 30 г : 17,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірки Хлоп"ятки з Грядки F1 0,4 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, відмінна газонна трава для вас, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.