Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Крак F1 20 нас

Високий урожай, хороший смак, універсальність! Гібрид середньоранній, високоврожайний з високими смаковими якостями. Генетично не має гіркоти. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Використовується для соління, консервації та вживання у свіжому вигляді. Вступає в плодоношення на 55-60 день від посіву насіння. Стебло довге, що стелиться. Плоди циліндричної форми, не деформуються, інтенсивно зеленого кольору з білими контурами, середньогорбчасті. Гібрид стійкий до несправжньої борошнистої роси.

Страна происхожденияPL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння огірок Крак F1 20 нас : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Акція! інсектицид Прованто Отек (Протеус) 14 мл : 40,00 грн

Ціна на насіння ліатріс Рожевий 0,2 г : 10,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на органічне добриво-стимулятор Гумі Голд Фульво 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Крак F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна купити протруйники у Києві, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, замовити та купити насіння глоксинії у Києві.