Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Вірні Друзі F1 10 нас

Високі консервні та засолювальні властивості, стійкість до комплексу захворювань! Продуктивний ранньостиглий (38-42 дні) гібрид для закритого та відкритого грунту. Рослини потужні, жіночого типу цвітіння, з пучковим формуванням зав"язі. Зеленці овально-циліндричної форми, завдовжки 7-9 см, середньобугорчаті, глянсові, з прекрасними смаковими якостями, соковиті, без гіркоти. Відрізняються високими консервними та засолювальними властивостями, стійкістю до комплексу хвороб гарбузових культур. Для кращого зав"язування плодів необхідно мати поряд сорт-запилювач. Рекомендован для виробництва корнішонів. Вікористовують для засолювання та консервування.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Вірні Друзі F1 10 нас : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на садовий вар СадОк 100 мл : 23,00 грн

Ціна на насіння гвоздика Гренадін Феєрія суміш 0,15 г : 8,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс для саду NPK (17.17.17) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Вірні Друзі F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, якісні насіння селери та редьки, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.