Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Фенікс Плюс 1 г

Стійкість до стресів, рясне плодоношення, універсальність! Продуктивний, середньоранній бджолозапильний гібрид універсального призначення для відкритого грунту. Рослина змішаного типу цвітіння, сильноросла. Зеленець завдовжки 9-10 см, темно-зелений з короткими смужками, горбкуватий, з ніжною, тонкою і соковитою шкіркою, хрустким м"якушем, без гіркоти, масою 75-95 г. Сорт має тривалий період плодоношення, без гіркоти, стійкий до вірусу огіркової мозаїки, несправжньої борошистої роси та стресовим умовам вирощування. Використовують у свіжому вигляді та для консервування.

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на насіння огірок Фенікс Плюс 1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин-М 10 г : 18,00 грн

Ціна на насіння астра Дрегон суміш 0,2 г : 17,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Фенікс Плюс 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, якісні насіння селери та редьки, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті.