Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Аладін F1 0,5 г

Ранній, врожайний, відмінних смакових та засолювальних якостей! Високоврожайний бджолозапильний середньоранній гібрид. Відрізняється сильним ростом і здатністю до регенерації, що дозволяє продовжити збір урожаю до пізньої осені. Плоди красивої циліндричної форми, темно-зеленого кольору, завдовжки 8-10 см, не переростають. Потребує збору плодів кожного дня. Смакові якості відмінні, при солінні і консервуванні зберігає щільність та хрусткість. Відрізняється стійкістю до пероноспорозу та борошистої роси.

Страна происхожденияPL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння огірок Аладін F1 0,5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Магнікур Сенсейшен (Луна Сенсейшен) 3,5 мл : 55,00 грн

Ціна на насіння фіалка Вітрока Швейцарські Гіганти суміш 0,2 г : 9,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Аладін F1 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка.