Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Хрустик F1 0,4 г

Дуже смачний, ароматний, хрусткий! Скоростиглий, бджолозапилюваний гібрид, вегетаційний період 40-45 днів. Плоди овально-циліндричні, яскраво-зелені, довжиною 8-10 см, масою 70-85 г. М"якуш щільний, хрусткий, ароматний, шкірка ніжна, без гіркоти. При вирощуванні на присадибних ділянках урожай досягає 7-8 кг / кв.м. Використовують у свіжому вигляді і для консервування. В засолюванні зберігають щільність і характерний огірковий хрумкіт.

Сортранний

Ціна на насіння огірок Хрустик F1 0,4 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид-фунгіцид Брунька 20 мл : 38,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Махрова Крупноквіткова Дует суміш 10 нас : 15,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Хрустик F1 0,4 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., мінеральні добрива за акційною ціною, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.